L’Agència Catalana de Turisme inicia una gira per cinc ciutats europees per promocionar la destinació

El Grand Tour de Catalunya permet als visitants conèixer els principals atractius del territori en cinc trams. . Cada tram comença a una gran ciutat i permet als visitants conèixer en vehicle privat els espais menys coneguts i, per tant, menys massificats. La campanya passarà per Berlín, París, Madrid, Amsterdam i Londres.

https://www.radiomarina.com/wp-content/uploads/2021/06/turisme-catalunya.jpg

Berlín ha estat la capital que ha donat el tret de sortida a aquesta iniciativa. El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, va presentar la destinació catalana al públic alemany aquest dimarts, acompanyat del director executiu de l’ACT, Patrick Torrent, i la directora de l’oficina de promoció a l’exterior de l’Europa central, Montserrat Sierra.

En cada capital europea, l’organisme de promoció turística estarà acompanyat d’un o més patronats de turisme de Catalunya. En el cas de Berlín, els patronats de turisme de Lleida, Costa Daurada i Terres de l’Ebre van explicar les novetats de les respectives destinacions.

L’eix vertebrador d’aquesta gira és el Grand Tour de Catalunya. Aquest producte coincideix amb el model turístic sostenible impulsat per l’ACT, basat en distribuir els visitants de manera “equilibrada” al país, diversificar en productes i experiències de qualitat i permetre descobrir la destinació durant tot l’any.

“Catalunya és una destinació segura. Tot el sector turístic ha fet una inversió molt important per garantir la màxima seguretat dels nostres visitants. Aquesta ha estat una de les nostres prioritats, conjuntament amb fer possible que la població catalana estigui immunitzada”, ha afirmat el director de l’ACT, David Font.

Les pròximes presentacions tindran lloc a París el 22 de juny amb els patronats de turisme de Girona i la Diputació de Barcelona; el 29 de juny a Madrid, amb la Diputació de Barcelona i el patronat de turisme de les Terres de l’Ebre; el 30 de juny a Amsterdam, amb els patronats de turisme de Lleida i Girona, i l’1 de juliol a Londres, amb Turisme de Barcelona i el patronat de turisme de la Costa Daurada.

Ràdio Marina, 18.06.2021