Calella dona les gràcies als professionals que han estat a primera línia de la COVID-19 amb descomptes en hotels, restaurants i botigues

L’Associació Turística de Calella, amb el suport de l’Ajuntament de Calella, va posar en marxa la temporada passada una campanya per donar les gràcies a professionals del sector sanitari (medicina, infermeria, personal administratiu d’hospitals, personal auxiliar d’hospitals, centres sanitaris i centres residencials), als treballadors públics dels serveis de neteja de carrers, recollida de residus i desinfecció de la via pública i dels centres residencials, als treballadors de supermercats, i als empleats de farmàcies, en definitiva els professionals que des de l’inici de l’impacte de la COVID-19 a les nostres vides es van situar en primera línia, tant d’una manera visible com d’una manera invisible però imprescindible per a la ciutadania i que actualment continuen patint un important desgast físic i emocional.

https://www.radiomarina.com/wp-content/uploads/2020/10/040516_far-4.jpg

Sota el nom “Calella és solidària”, la campanya que va començar la primera setmana de juliol de 2020 continua aquest 2021 i segueix oferint descomptes especials per aquest col·lectiu de professionals en els establiments que hi participen, des d’establiments d’allotjament, restaurants, botigues fins a activitats nàutiques i wellness.

Descomptes

  • 30% de descompte en establiments d’allotjament i pensió alimentària (B&B o MP) aplicable per a 1 habitació fins al 30 de setembre de 2021.

  • 10% de descompte en la compra en els establiments comercials adherits a la campanya “Calella és Solidària” . Amb una periodicitat de una vegada al mes per establiment.

  • 10% de descompte en l’entrada al Silence Thalasso & Spa Fitness

  • 25% de descompte en desplaçaments gratuïts en trajecte d’anada i tornada des de Calella amb Dofi Jet Boats segons disponibilitat d’agenda.

  • 10% de descompte en restaurants i guinguetes de la platja de Calella. Amb una periodicitat de una vegada al mes per establiment.

  • 25% de descompte en activitats nàutiques al Water Sports Centre de Calella.

  • 10% de descompte en l’entrada a Water World

  • Entre els inscrits a la campanya, per cortesia de Viatges Tauro, es farà un sorteig d’un cap de setmana per a 2 persones a CATALUNYA en règim pensió completa (no inclòs desplaçament). Es durà a terme un sorteig cada mes (juliol, agost i setembre).

    Rádio Marina, 10.02.2021