El Grand Tour, que passa pel Maresme, permet descobrir els principals atractius de Catalunya amb vehicle

La proposta, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme, consisteix en un itinerari circular que  recorre en diferents dies Barcelona, Tarragona, el Delta de l’Ebre, els Pirineus, la Val d’Aran, la Seu d’Urgell, la Zona Volcànica de la Garrotxa, Figueres o el Montseny, entre d’altres punts, passant en el seu traçat pel Maresme. Hi ha 5 trams que es poden recórrer en 5-7 dies a través de diferents etapes. També s’ofereix la possibilitat de realitzar  trams d’aquesta gran ruta per conèixer amb més profunditat cadascuna de les zones.

El Grand Tour, que passa pel Maresme, permet descobrir  els principals atractius de Catalunya amb vehicle

El Maresme forma part del Tram 5, Figueres – Barcelona, concretament de l’etapa 5 d’aquest tram. En l’itinerari es recorre Sant Pol de Mar fins arribar a la platja de les Escaletes. Després es pasa per Arenys de Mar, i se segueix fins a Mataró, on es pot visitar la Nau Gaudí, la primera obra del reconegut arquitecte i punt cultural de referència.

El Grand Tour representa el model turístic sostenible que es vol pel país, distribuït equilibradament pel territori, diversificat i de qualitat, que permet, alhora, descobrir la destinació durant tot l’any. A més, aquest ambiciós projecte turístic vol donar a conèixer els trets més destacats de la cultura catalana, fent un tour viu i donant la possibilitat de viure’l de manera diferent cada cop que es recorri. Les rutes s’aniran ampliant, oferint noves experiències als visitants.

Més informació a:

https://grandtour.catalunya.com/

Rádio Marina, 14.10.2020

Turisme