L’Agència Catalana de Turisme promociona Calella en una campanya per atraure turisme familiar

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha posat en marxa un nou espai web per promocionar el turisme familiar a les 27 destinacions certificades al territori, entre les quals destaca Calella. La campanya, dirigida als mercats català i espanyol, es pot consultar a través del portal catalunya.com, on s’inclouen apartats com una agenda d’esdeveniment i activitats i informació pràctica sobre cadascuna de les zones certificades. Concretament Calella apareix com un indret de turisme de platja i familiar, on gaudir d’activitats aquàtiques o poder fer sortides de senderisme.

CALELLA

Els racons que es promocionen de Calella i el seu voltant són la Roca Grossa, el Far, el Parc Dalmau, el Museu del Turisme i el Parc de les Veles.

Amb aquesta iniciativa, l’ACT busca “segmentar la promoció dels municipis de Catalunya” i “visibilitzar la seva oferta turística especialitzada”. En total, en aquesta campanya es promocionen 19 indrets de costa i 7 de muntanya.

A Catalunya hi ha 27 destinacions certificades dins el programa familiar amb més de 480 afiliats. A la zona de la costa hi ha 19 destinacions, vuit de les quals a la Costa Brava(Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador i Torroella de Montgrí-L’Estartit), sis a la costa de Barcelona(Calella, Castelldefels, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna i Vilanova i la Geltrú) i cinc a la Costa Daurada (Calafell, Cambrils, el Vendrell, Salou i Vila-seca/La Pineda). La certificació de Natura i Muntanya compta amb vuit destinacions. Es tracta de Muntanyes de Prades, Berga, les Valls d’Àneu, la Vall de Boí, la Vall d’en Bas-les Preses, els Ports, la Vall de Camprodon i Pirineus-Noguera Pallaresa.

Segons les últimes dades de l’ATC, un 84,1% de les famílies repeteix estades a Catalunya i el grau de satisfacció se situa en el 8,6. Les famílies acostumen a passar una mitjana de 7,8 nits a la destinació i la despesa per viatge i persones se situa en 813 euros. Els paisatges, la possibilitat de visitar pobles i ciutats interessants, el clima, els allotjaments i el fàcil accés són els motius per escollir Catalunya.

Ràdio Calella, 20.08.2020

Societat