Santa Susanna il·lumina la platja de les Dunes amb 75 punts de llum

La zona –fins ara molt fosca– és molt utilitzada a la nit per les persones del municipi que surten a practicar esport

La platja de les Dunes s’ha convertit en una zona il·luminada. Aquest espai situat a tocar del terme municipal de Pineda de Mar és molt utilitzat per les persones del poble per anar-hi a fer esport; sobretot, a córrer. El problema era que en fer-se fosc i no haver-hi il·luminació, aquest espai –amb grans possibilitats—perdia una part del seu atractiu. L’alcalde, Joan Campolier, havia intentat en més d’una ocasió trobar-hi una solució, sense èxit. Ara, mitjançant una compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) s’ha pogut resoldre el problema.

Foto: (EFE)

11A la platja de les Dunes s’hi han instal·lat 36 fanals cilíndrics de 6 metres d’alçada, 75 projectors LED de 30 watts i 10 balises de 9 watts. En total s’ha posat llum a 1 quilòmetre de platja. D’aquesta manera, un espai inhabilitat estructuralment per fer-hi activitats o per a ús ciutadà a la nit s’ha convertir en una zona atractiva, segura i condicionada.
A més, la remodelació de la zona es completa amb la col·locació de 50 palmeres que li donen un ambient especial, proper i acollidor.

Ràdio Marina, 11.08.2020

Urbanisme