L'Ajuntament recorda que guinguetes, hotels i càmpings només poden oferir música ambient, i no de ball

Les guinguetes, hotels i càmpings, només poden oferir música ambient, i no de ball. Així ho recull la normativa que desde fa una setmana s'ha decretat des de PROCICAT com a mesura preventiva per la pandèmia, i que també ha obligat a tancar sales de ball i discoteques.

1

L'alcalde, Xavier Amor, ha explicat que l'Ajuntament ha emès una carta oficial a les guinguetes, hotels i càmpings recordant aquestes mesures, i també amb les indicacions d'aforament que ha determinat el Departament de Costes del Ministeri. Paral·lelament, als campings i hotels han ampliat els dies que poden fer sessions musicals, però ha insistit que sempre de música ambient, no música per ballar.

1

Escoltem l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

Recordem que des del 25 de juliol, el PROCICAT ha decidit suspendre a tot Catalunya durant 15 dies l'obertura al públic de discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacles. També queden suspeses a tot Catalunya, almenys fins al 8 d'agost, però es podria ajornar, les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments.

Amor ha dit que és millor complir el que es va decretant, per prevenir i que la situació es mantingui

Les noves restriccions van ser recollides per la Generalitat en una resolució que va entrar en vigor dissabte de la setmana passada (25 de juliol) i tenen una durada de 15 dies (8 d'agost), quan el PROCICAT es tornarà a pronunciar sobre aquestes mesures.

Ràdio Pineda, 31.07.2020

Economia