Agricultura llança una campanya digital per promoure les activitats martítimes durant els mesos d’estiu

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació llança un anunci que té com a objectiu incentivar el turisme de proximitat i donar suport a les activitats maritimo-recretives.

L’espot publicitari porta per nom ‘Catalunya és casa teva’ i el lema Benvinguts al mar de Catalunya, l’anunci “convida a gaudir de les activitats nàutiques” i es difondrà durant la primera quinzena de juliol en mitjans de comunicació i xarxes socials.

Agricultura llança una campanya digital per promoure les activitats martítimes durant els mesos d’estiu

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha recordat en l’acte de promoció de la campanya, que el sector marítim – recreatiu ha patit una “paràlisi total” des de l’esclat de la crisi sanitària.

La iniciativa s’emmarca en el conjunt de mesures urgents que el Govern va aprovar fa un mes amb l’objectiu de reactivar l’economia del sector marítim i que va acompanyada d’una subvenció de 750.000 euros adreçada als centres d’activitats marítimes. Els diners han de servir per compensar les despeses de manteniment i les tasques d’adequació a la situació de la Covid-19.

Durant aquest mateix acte també han presentat una guia i assessorament personalitzat a empreses per a la prevenció de riscos i millora de la seguretat en els centres davant la Covid-19. La consellera Jordà ha explicat que l’acció inclou també una borsa de treball per garantir que els centres de busseig disposin de personal qualificat. Des del departament, mitjançant l’Escola de Capacitació Nàutico Pesquera de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, es volen mantenir uns centres amb tots els requisits de qualitat i atenció a l’ usuari malgrat l’anòmala situació que provoca la nova normalitat.

Ràdio Marina, 08.07.2020

ESPORTS