L’ATC torna a activar la campanya “Calella és solidària” pels professionals de primera línia

Calella vol continuar a donant les gràcies als professionals que han estat lluitant en primera línia contra la Covid i ho fa tornant a oferir descomptes en hotels, restaurants i botigues. L’Associació Turística de Calella dona així continuïtat a la campanya que va impulsar el passat estiu “Calella és solidària” per homenatjar a tots aquests professionals i convidar-los a passar uns dies de vacances a la ciutat. La campanya promocional s’activarà amb l’inici de la Setmana Santa, quan s’espera poder començar a recuperar una certa normalitat en l’afluència de visitants. Des de l’ATC reconeixen que no tots els hotels obriran, però confien a tenir reserves.

solidaria
 

Com ja es va fer durant l’estiu, se’ls ofereixen descomptes que van del 10 al 30% perquè s’animin a contractar una estada a la ciutat i hi passin uns dies de vacances. La campanya serà efectiva des que els establiments hotelers comencin a obrir les portes. Sònia Hernández, presidenta de l’ATC, ha dit que esperen que la campanya funcioni millor aquesta temporada un cop es comencin a flexibilitzar restriccions.

Vam tenir un estiu complicat, molts països europeus van recomanar no viatjar i això va implicar que no tinguéssim el retorn que esperàvem amb aquesta campanya. Però no podem donar l’esquena aquest col·lectiu i per això ara que tot es flexibilitzarà més ho tornem a activar.

Com ja van fer el juliol passat, a banda de tot el personal sanitari i treballadors d’hospitals, la campanya també va dirigida als treballadors de residències, de neteja i recollida de residus, o empleats de supermercats.

L’ATC ja treballa en la mirada posada en la primavera.

El sector dona per fet que la Setmana Santa serà complicada, especialment amb les poques reserves que tenen a hores d’ara quan falten poc més de dos mesos i les restriccions que segueixin vigents. Hernández assegura que seran pocs els establiments hotelers que s’atreviran aixecar la persiana, però que confia que els que ho facin tinguin clients.

Les sensacions que tenim a hores d’ara és que per setmana santa no tots els hotels obriran, però els poc que obrin tindran alguns clients. Hi ha ganes de viatjar i la gent que pot sortir surt.

I de cara a la Volta Ciclista, que s’ha de celebrar d’aquí a un mes i escaig, la presidenta de l’ATC desconeix a hores d’ara si algun hotel obrirà per acollir els esportistes.

Jo a hores d’ara no tinc informació respecte a reserves i si obriran els hotels. Evidentment les notícies sobre que es puguin celebrar aquests esdeveniments esportius les rebem amb molta alegria i optimisme.

Amb tot des de l’ATC esperen que la situació es vagi normalitzant mica en mica i que de cara l’estiu puguin tornar a obrir tots els establiments hotelers, si no, diu Hernández, molts empresaris no podran tornar a suportar una temporada en blanc.

 

Ràdio Calella

16/02/2021