7 mesures per reactivar el turisme

Lloret de Mar i les 7 principals destinacions turístiques de l’EstatEspanyol es reuneixen amb la ministra de turisme, Reyes Maroto

La Ministra d’Indústria, Turisme i Comerç, Reyes Maroto, ha mantingut una reunió amb els alcaldes dels 8 municipis que conformen l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT) Adeje, Arona , Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, Salou, San Bartolomé de Tirajana(Maspalomas) i Torremolinos- i la secretaria tècnica de l’Institut Tecnològic Hoteler(ITH).

7 mesures per reactivar el turisme

Durant la reunió, el president de l’AMT, Toni Pérez, alcalde de Benidorm, ha exposat de manera general les set iniciatives que es demanen des de l’AMT per reactivar el sector turístic. Posteriorment, cadascun dels alcaldes ha anat detallant els aspectes més rellevants que comparteixen tots els municipis de l’Aliança en els àmbits: 1.-Sanitari-Protocol-Data reobertura. 2.-Comunicació. 3.-Coordinació i Col·laboració. 4.-Laboral. 5.-Financer. 6.-Fiscal. 7.-Transport-Connectivitat.

L’alcalde de Lloret ha destacat la importància d’aquestes reunions periòdiques amb les principals destinacions turístiques de l’Estat Espanyol.

Per concloure, i en paraules de el president de l’AMT i alcalde de Benidorm, Toni Pérez: “Per contundent que sembli, cal entendre que la crisi que vivim s’hade superar a través de la recuperació de la indústria turística, o no es superarà. Espanya històricament ha significat un model a nivell internacional en dos àmbits: el turístic i el sanitari, avui és el moment de revalidar aquest lideratge unint els dos camins “

Ràdio Marina, 28.04.2020

Turisme