L’alcaldessa analitza amb el sector turístic com rellançar la Calella post coronavirus

L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha reunit per videoconferència a representants del sector turístic per analitzar les possibles conseqüències de l’actual crisi sanitària sobre l’economia de la ciutat. El turisme és un dels sectors estratègics de Calella que aporta directament gairebé el 15% de la riquesa de la ciutat i genera mots llocs de treball. Tots han coincidit que caldrà adoptar decisions valentes per rellançar la destinació i ajudar el sector.

L’alcaldessa analitza amb el sector turístic com rellançar la Calella post coronavirus

Han participat en la trobada Sònia Hernández, presidenta de l’Associació Turística de Calella, i els membres de la junta Laura Janer, Isabel Mallol, Marta Hernando, Marta Pilar Valls. També hi eren Josep Villegas (hotels i càmpings), Marc Moreno (agències de viatges) Grace Livingston (Directora de l’Oficina de Turisme) i Ferran Muñoz (Project Manager de Calella Smart Tourism Destination).

El que sí que han coincidit és que en el cas del turisme –com en els altres sectors econòmics de Calella—caldrà un exercici d’unitat per abordar des del consens i la concertació les solucions que siguin necessàries.

De fet, aquesta tarda es torna a reunir la Junta de Portaveus municipal per fer el seguiment de les mesures que s’han pres des de l’Ajuntament per fer front al coronavirus. A la darrera reunió de la Junta (10 d’abril) es va decidir la creació de la Comissió de Treball Econòmica i Social de Recuperació de Calella on s’ha de posar damunt la taula totes les solucions de futur.

Ràdio Marina, 22.04.2020

Turisme