S’habiliten els Apartaments Neptuno per allotjar els sanitaris de l’Hospital de Calella

L’edifici turístic del carrer Sant Josep s’ha posat a disposició de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva perquè els professionals hi puguin anar a descansar i dormir, en el cas que ho necessitin. Pel moment, encara no se n’està fent ús. La idea és que entri en funcionament com a allotjament per a sanitaris en el moment en què comencin a arribar pacients a l’hotel Oasis Park.

WhatsApp Image 2020-03-30 at 12.59.11

Els Apartaments Neptuno disposen d’un centenar de llits que s’han ofert a l’organisme sanitari perquè els professionals no hagin de fer desplaçaments llargs per tornar a casa en cas que hi i hagi una punta d’activitat, o també per facilitar-los l’aïllament amb la família i prevenir contagis.

L’acord s’ha donat a conèixer en les últimes hores, és amb la propietat del negoci turístic i amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i s’hi ha sumat la col·laboració de l’Associació Turística de Calella (ATC) que s’ha compromès a pagar les despeses de neteja dels allotjaments. Ho ha confirmat el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Marc Buch, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Seran els Apartaments Neptuno del carrer Sant Josep. Són allotjaments propers a l’hospital i són ideals pel que s’estava buscant, a més la propietat ho ha posat tot a disposició de seguida. A més, l’ATC, que també s’ha ofert a col·laborar, assumirà les despeses de neteja.

El tinent d’Alcaldia ha explicat que de moment no s’hi allotja ningú, i que tampoc s’ha traslladat a cap pacient a l’hospital de campanya previst a l’Hotel Oasis Park, que es prepara per atendre malalts lleus de coronavirus.

Ràdio Calella,

Societat