Calella es promociona a Rússia

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, acompanyada de la responsable de l’Àrea d’Internacionalització, ha tornat del viatge institucional a Veliki Nóvgorod amb bones sensacions. L’Alcaldessa ha assistit al Festival Internacional Artistic Days Russia i s’ha reunit amb els alcaldes de Veliki Nóvgorod i Staraya, els senyors Sergei Busurin i Aleksandr Rozbaum.

Calella es promociona a Rússia

L’Alcaldessa ha fet un balanç de la seva visita: “aquest tipus de visites serveixen per facilitar els intercanvis culturals així com el coneixement mutu, representen una oportunitat per conèixer-nos i establir lligams culturals, d’amistat i cooperació entre els pobles”.

La invitació sorgeix gràcies a l’organització del Catalunya Break a la nostra ciutat, un festival multicultural organitzat per l’Associació Festival & Contest amb la qual es va contactar a la Fira TTG Incontri a l’octubre de 2018. El festival  celebrarà la seva tercera i quarta edició a Calella els dies 28, 29 i 30 de març i 31 d’octubre i 1, 2 i 3 de novembre, respectivament. En aquest sentit, l’Alcaldessa ha destacat que un dels objectius és “consolidar l’organització del Catalunya Break a la nostra ciutat i així ajudar a promoure els esdeveniments culturals així com la desestacionalització el turisme”.

El Festival Internacional Artistic Days Russia, que ha acollit a representants de quatre països (Rússia, Kazakhstan, Itàlia i Catalunya), ha comptat amb la participació del director musical de l’Orquestra Simfònica Harmonia i director del Cor Harmonia, Albert Deprius. Entre d’altres, va interpretar el Cant dels Segadors.

 

Ràdio Marina

20/02/2020