Audiència Pública sobre Calella com a destinació de turisme intel·ligent

Es tracta d’un acte obert a tothom que se celebra anualment

Aquest dijous dia 30 de gener, a les 19.30 h, a l’Espai Municipal Can Saleta, tindrà lloc l’Audiència Pública sobre Calella com a destinació de turisme intel·ligent.

Audiència Pública sobre Calella com a destinació de turisme intel·ligent

L’audiència anirà a càrrec de l’alcaldessa de Calella i responsable de l’Àrea d’Economia Local, Montserrat Candini, el portaveu del grup municipal d’ERC, Xavier Ponsdomènech, el portaveu del grup municipal de Calella en Comú, Sebastián Tejada, el portaveu del PSC, Josep Torres, per part del grup municipal de la CUP, Joan Camps, el portaveu del grup municipal de Ciudadanos, Guillermo Gomis.

L’Àrea d’Economia Local convida a totes aquelles persones interessades en conèixer com l’Ajuntament de Calella treballa per posicionar-se com una destinació de turisme intel·ligent, a participar en aquest acte i a aprofitar el torn de preguntes establert al final de la sessió per a preguntar i consultar qualsevol dubte respecte aquesta àrea.

Una audiència pública és un sistema d’informació i participació ciutadana per tal que els veïns i veïnes de Calella puguin estar al corrent de les actuacions que realitza l’Ajuntament per donar resposta a les seves necessitats i interessos.

Rádio Marina, 30.01.2020

Turisme