Santa Susanna presenta el seu Postgrau de Gestió Turística

L’alcalde, Joan Campolier, va presidir la jornada de presentació del Postgrau de Gestió Turística que començarà el 4 de novembre a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Aquest postgrau posicionarà el poble com un municipi amb un turisme de qualitat associat a uns estudis que el prestigiaran encara més.

Presentació Postgrau Gestió Turística

A més de l’alcalde, la presentació va comptar amb Jordi Noguera, president del Gremi d’hostaleria del Maresme, Jose Antonio Caldes, director de l’Escola Superior Balear (ESB) i Carlos Martínez, coordinador de l'ESB a Catalunya. També hi va participar el consultor Leandro Fernández Macho, que va parlar de la motivació personal al canvi, a la innovació a l'ambició professional i a la superació, també, en un camp tan estratègic com el turístic.

Entre el públic assistent a l’acte hi havia empresaris hotelers del municipi, de la comarca del Maresme, de la Costa Brava i el president del Gremi d'hostaleria de Lloret, Enric Dotras.

L’alcalde va destacar la importància d’apropar la formació de qualitat i innovadora al sector real. És a dir, escurçar la distància entre el lloc d’aprenentatge o de reforç de l’aprenentatge i el destinatari objectiu d’aquesta formació.

Cal destacar que aquest postgrau és rellevant perquè permetrà als assistents (professionals amb bagatge al sector) disposar de coneixements sòlids i tècniques innovadores i d’última generació, per adaptar-los als nous clients i a les noves situacions. És a dir, per poder donar resposta a les demandes d’un sector turístic dinàmic i canviant.

Situacions com la del touroperador Thomas Cook han demostrat la conveniència que els gestors de les organitzacions turístiques tinguin les habilitats suficients per fer front als problemes.

 

Ajuntament de Santa Susanna

Dijous, 17 d'octubre de 2019