Lloret acull un concert benèfic de l’Orquestra de Cambra Johan Strauss

Els noms propis de l’orquestra seran el director Horst Sohm, i la  violinista Johanna Röhrig

La Fundació Climent Guitart i el Rotary Club, organitzen per vuitè any consecutiu, l’actuació benèfica de l’Orquestra de Cambra Johan Strauss. El concert, es dividirà en dues parts: primerament, es centraran en peces de grans autors com Mozart, Fritz  Kreisler i Vittorio Monti. En canvi, a la segona part, es centraran en la figura de Johan Strauss i les seves peces més emblemàtiques. L’acte, tindrà un preu de 20 euros en forma de donatiu a favor de la Fundació Climent Guitart. La seva presidenta, Cristina Cabañas, explica que “els objectius de la fundació tenen dues línies de treball: per una part, la formació en turisme on des de fa 5 anys concedim la beca Climent Guitart. Per altra banda, l’altre activitat en que treballem és el tema de la solidaritat en diferents àmbits”.

Lloret acull un concert benèfic de l’Orquestra de Cambra Johan Strauss

El director serà el conegut Horst Sohm, que ha dirigit diverses orquestres en les que destaca la de París, la Mozart Festival i La Cambra de Berlín, entre moltes altres. Segons Cabañas, Shom és “un reconegut director d’origen alemany que té molts vincles amb l’Empordà. Fa molts anys que col·labora amb nosaltres i té un currículum llarguíssim amb una trajectòria molt important”. De fet, va ser nomenat pel consell d’Europa d’Estrasburg, després d’un concert en el Parlament Europeu “Membre d’Honor”.

A més, l’acte comptarà, també, amb la jove violinista Johanna Röhrig, guanyadora de múltiples premis internacionals. L’alemanya, tocarà amb un famós violí de Jacob Stainer de 1675, que la Societat Internacional del Violí de Londres que el posa a la seva disposició.

L’Orquestra de Cambra Johan Strauss actuarà avui , a les 20.00h, a l’Església Parroquial de Sant Romà de Lloret de Mar.

Ràdio Marina, 19.08.2019

Cultura i Solidaritat