Bones xifres d’ocupació hotelera en l’arrencada de la temporada turística

L’ocupació hotelera del juny a la província de Barcelona ha estat la més alta dels últims 9 anys, segons l’Informe Flaix que elabora el Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
 

En establiments d’allotjament hoteler ha arribat al 84,5%, el que suposa un creixement important en l’índex d’ocupació de més de 7 punts. La tendència registrada ha estat la mateixa al Maresme: s’ha assolit una ocupació del 84,94%, amb un augment del 7,73%.

L’informe analitza el comportament de l’ocupació per quinzenes, donant un resultat més positiu durant la primera de juny (+10,33%) que no pas la segona (5,13%).

A nivell comparatiu, l’ocupació hotelera ha superat el 90% a la comarca del Vallès Oriental, i l’ha fregat en comarques com el Garraf o el Baix Llobregat.

Pel que fa als càmpings, i en aquest cas en relació a la marca Costa de Barcelona -dins la qual s’integra l’oferta maresmenca-, l’ocupació del juny ha estat del 62,71%. Això repersenta un creixement de poc més de 10 punts respecte l’any anterior.

Pots consultar els resultats de l’Informe Flaix d’coupació turística clicant aquí.

 

Ràdio Calella Televisió

26/07/2019