L’Ajuntament de Pineda i l’Associació Pineda Turística firmen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Pineda ha signat un any més el conveni de col·laboració amb l’associació Pineda Turística amb l’objectiu de potenciar i donar a conèixer l’oferta turística del municipi. Ajuntament i associació es comprometen d’aquesta manera a treballar conjuntament pel turisme a Pineda, sector de rellevància en l’economia del municipi.

1

El conveni ha estat signat aquest dimecres per l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, la regidora de promoció econòmica Sílvia Biosca i el president de l’associació Pineda Turística, Albert Buch. Les dues parts han fixat uns objectius comuns en referència a potenciar i fomentar la imatge de Pineda, realitzant activitats de promoció, d’oci i de lleure per tal de fomentar la satisfacció i fidelització dels visitants i que a la vegada repercuteixi en la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Pineda desenvolupant l’economia municipal i lligant-la a la protecció del medi ambient.

El conveni atorga a l’associació 18.000€ que es destinen a accions de promoció de Pineda, com són la participació en el Salon des Vacances de Brussel·les o el B-Travel de Barcelona i actes culturals com la Mostra Nacional de Teatre Amateur o el Festival Internacional de Grup Corals i Folklòrics.

Ràdio Pineda, 08.05.2019

Societat