La bandera blava tornarà a onejar aquest estiu a la Platja de Garbí

Calella ha mantingut l’única distinció de qualitat que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC-FEE). Ahir es va fer públic el llistat de platges i ports premiats amb la bandera blava en reconeixement als compliments d’uns criteris internacionals de qualitat tant de l’aigua com de gestió ambiental, o aspectes vinculats als serveis d’informació als usuaris i de seguretat. Onejarà un estiu més a la Platja de Garbí; perquè a la Platja Gran es continua penalitzant el fet d’aparcar-hi cotxes.

Bandera blava hissada a la platja de Garbí durant la temporada de bany del 2017

 

El tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, ha celebrat que Garbí continui sent una platja distingida per la seva excel·lència. Ha reconegut, a tot això, que els actuals criteris d’atorgament impedeixen que es pugui hissar a la Platja Gran, com s’havia fet fins l’any 2014.

La Platja de Garbí continua mantenint l’excel·lència de sempre i continuem buscant punts on millorar-la. Gràcies a això mantenim la bandera blava i continuarem lluitant per tornar-la a tenir a la Platja Gran (…). Mentre no canviïn els criteris de la bandera blava i tornin els d’abans, si circulen els vehicles, no hi haurà bandera blava.

Torrent confia que també es revalidarà la Q de Qualitat turística “sense problemes”.

Ràdio Calella, 07.05.2019