Calella es promociona a ‘Feria Bebé’ com a destinació de turisme familiar

El saló del bebè (abans “Bebés y Mamás”) és un dels certàmens dirigits a les famílies més visitats del país.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la Fira de Barcelona la Feria Bebé i Calella ha participat un any més com a Destinació de Turisme Familiar. Aquesta fira s’ha consolidat com la fira de referència dirigida a la família a nivell nacional, on es donen cita les principals marques relacionades amb el sector i l'entorn del nadó, la infància i la maternitat.

Barcelona, Madrid i València  són les seus d’aquesta fira triennal, que aquest any ha arribat ja a la seva 19a edició, presentant una imatge renovada, una major oferta de serveis i activitats i un rècord d’expositors.

L’escenari que ofereix aquesta fira és una gran oportunitat per promocionar Calella com una destinació ideal per a famílies, donant especial èmfasi als establiments turístics, restaurants i empreses adherides a la marca de Turisme Familiar.  Així mateix, s’ha donat a conèixer les activitats que es poden realitzar en família a la platja i al mini club, les rutes de senderisme adequades per fer en família i especialment amb cotxet, els esdeveniments culturals i les zones infantils de la ciutat.

Accions per promoure el turisme familiar de proximitat

A Calella, el mercat català va realitzar un total de 35.788 pernoctacions entre maig i octubre de 2018. Amb aquesta xifra també cal tenir en compte el turisme de segona residència i els excursionistes que, tot i no constar a les estadístiques, durant tot l’any ens visiten atrets per la gran oferta comercial, cultural, d’oci i gastronòmic que la ciutat els ofereix. A més, prop del 50% de les visites a la pàgina web www.calellabarcelona.com que provenen d’Espanya se situen entorn Barcelona.

En aquest sentit, l’estratègia promocional de Calella definida per aquest any prioritza la captació del turista familiar de proximitat, un important mercat que des de l’Àrea de Turisme es vol reforçar tant amb accions presencials a fires com ‘Feria Bebè’ com amb actuacions finals adreçades al visitant potencial. Així, a Calella es repetirà l’acció Hola Família!, després de l’èxit de l’any passat en què 12.000 infants i les seves famílies van desplaçar-se per diferents destinacions de Catalunya especialitzades en turisme familiar. Aquesta any, l’Hola Família! tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny i a Calella es programaran tot un seguit de propostes lúdiques i culturals per gaudir en família, així com activitats gratuïtes i descomptes especials.

Ajuntament Calella, 15.04.2019