La Selva i el Maresme es promocionen al B-Travel de Barcelona

Els organitzadors del B-Travel esperen que enguany el saló aplegui entre 25.000 i 30.000 visitants entre el 22 i el 24 de març. Aquest any, el saló oferirà al públic noves experiències com el B-Delicious, un recorregut gastronòmic que comptarà amb més de 20 estands i on es podrà tastar des d’un euro més de 100 degustacions de cuina. A més, s’oferirà pels visitants més d’un centenar d’ofertes, premis i viatges.

La Selva i el Maresme es promocionen al B-Travel de Barcelona

La directora del saló, Marta Serra, ha subratllat que el B-Travel és “un espai únic a Europa” a l’oferir un posicionament cap al consumidor i que és el “major mercat de viatgers del sud d’Europa”.

El president de B-Travel, Jordi Clos, ha subratllat que “el sector turístic és un sector clau per l’economia espanyola com ho demostra el que fet ocupi a més de 2,3 milions de persones i representi l’11,7% del Producte Interior Brut del 2018”.

Pel que fa a les expectatives de la temporada de turisme, el director general de Turisme, Octavi Bono, ha explicat que creuen que l’exercici serà similar al del 2018 i que és “possible” que hi pugui haver una contenció del volum de persones. Tot i això, Bono ha comentat que “no els preocupa gens ni mica” perquè creuen que el volum de despesa anirà en augment.

Ràdio Marina, 21.03.2019

Turisme