Pineda i el Maresme es promocionen a la fira FITUR de Madrid

Pineda i la comarca del Maresme està representada a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) de 2019.

catalunya

La marca maresmenca es troba visible a l'estand de Catalunya, en concret, a l'espai de "Barcelona és molt més" de la Diputació de Barcelona, sota la marca "Costa Barcelona". A l'estand s'hi pot trobar informació de Pineda i la seva oferta, i s’impulsa la riquesa territorial, econòmica i turística de la comarca, que esdevé un excel·lent expositor en la fira de turisme més important de l’Estat espanyol, i una de les més importants d’Europa.

Així, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme aprofita la seva presència a FITUR per contactar amb professionals i promocionar l'oferta d'allotjaments i d'activitats complementàries de què disposa la nostra comarca. El Maresme compta amb un dels parcs hotelers més importants de Catalunya, i amb una important oferta de propostes en l’àmbit cultural, lúdic i d'entorn natural.

L’esdeveniment, organitzat per IFEMA, se celebra del 23 al 27 de gener a la Fira de Madrid, i congrega especialistes, experts, professionals, entitats i empreses del sector turístic d’àmbit internacional.

 

1

Ràdio Pineda

Economia, 25.01.2019