Les obres de millora del Passeig Marítim de Malgrat costaran 1,5 milions d’euros menys del previst

El Comitè de Govern ha anunciat en roda de premsa que les obres de millora del Passeig Marítim costaran 1.560.791,79 euros menys del previst. L’alcaldessa, Carme Ponsa (JXM), ha explicat que per primer cop l’Ajuntament ha utilitzat l’eina Sobre Digital 2.0, que permet fer una licitació electrònica més objectiva.

 

Les obres de millora del Passeig Marítim de Malgrat costaran 1,5 milions d’euros menys del previst

L’empresa, a més a més, assumirà 3 anys de garantia de l’obra, en lloc d’1 que marcava el plec de clàusules del procés. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Ramir Roger (ERC), ha afirmat que “aquest és el millor moment per fer l’obra”.

Part del cost total de l’obra el pagaran els veïns del passeig marítim a través de contribucions especials. Els propietaris podran pagar les contribucions en 6 terminis a partir de 2019 i fins a final de 2020.

La tercera tinent d’alcalde, Núria Casajuana (CUP), ha remarcat que els propietaris que tinguin dificultats econòmiques podran ampliar els terminis de pagament:

L’alcaldessa ha concretat que la primera fase de les obres començarà a final del mes de novembre i que s’executarà en 140 dies, i que la segona fase, es reprendrà després de la temporada turística de l’any vinent, el 21 d’octubre de 2019, i s’allargarà 150 dies.

 

ràdio Marina

29/10/2018