Calella destina part de la taxa turística a la promoció de l’aeroport de Girona-Costa Brava

Els ajuntaments de les destinacions turístiques de l’Alt Maresme i les comarques de Girona cooperaran en la promoció d’una de les principals portes d’entrada de turistes al territori. I ho faran a partir dels ingressos provinents de la taxa turística. En el cas de Calella, l’acord és per a l’exercici actual del 2018 i els dos següents del 2019 i 2020, i per un import anual de 18.236 euros.

 

girona-costa-brava

L’alcaldessa de Calella i responsable de l’àrea de Turisme, Montserrat Candini, ha posat de relleu que es tracta d’una estratègia conjunt de tot el territori turístic que és pròxim i es nodreix de l’activitat de la instal·lació aeroportuària.

Per raons lògiques, AENA aboca més esforços a l’aeroport de Barcelona que no pas al de Girona. Per això complementen les línies de promoció i màrqueting i en això s’ha de dur a terme una estratègia conjunta de tot el territori.

El conveni, a més de Calella, està subscrit també pels ajuntaments de Lloret de Mar, Blanes, Tossa, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Pineda de Mar, entre d’altres. Cadascun d’ells aportarà una quantitat en funció de la seva recaptació en concepte de la taxa turística.

Ràdio Calella

Comunicació, Societat, 09.07.2018