El sector turístic del Maresme aposta per promocionar nous productes turístics

El Maresme pot oferir nous productes turístics, mantenint l'esperit de l'anomenat «turista de sol i platja». El Consorci de Turisme del Maresme potencia les accions per millorar l’oferta turística actual.

turisme pineda

Segons el seu president, Joaquim Arnó, cal fer una oferta més àmplia i de la màxima qualitat possible. En una entrevista a Ràdio Pineda, ha explicat que el turisme continua essent un dels motors econòmics, sobretot a l'Alt Maresme, i assegura que «s'han fet grans inversions públiques i privades per millorar-lo». Joaquim Arnó ha parlat també del segell 'Turisme Familiar' que té Pineda i la resta de pobles de l'Alt Maresme i ha dit que acredita una variada oferta d’allotjament, cafeteries i restaurants, oferta comercial i àrees de jocs infantils.

A banda del turisme ja existent, recentment s'ha posat en marxa la ruta del Camí de Sant Jaume per la costa, i també s'està potenciant la xarxa de senders de petit recorregut que s'ha senyalitzat i que representa un total de 350 quilòmetres arreu del territori. També destaca el projecte 'Maresme Film Cluster' per facilitar la feina a les productores que busquen localitzacions per fer anuncis, documentals o pel.lícules. El turisme esportiu és un altra dels aspectes que s'ha potenciat molt darrerament així com l'oferta gastronòmica.

Ràdio Pineda

Economia, 31.05.2018