El Camí de Sant Jaume costaner passarà per Pineda en el seu ramal de costa

El Maresme comptarà properament amb un gran actiu turístic de renom internacional: la posada en funcionament del primer tram per la costa catalana del Camí de Sant Jaume. L’anomenada Via Marina entra a la comarca per Malgrat i arriba fins a Montgat, convertint-se en un traçat únic d’aquest camí de peregrinació que permetrà als visitants gaudir de la costa de la comarca del Maresme amb bona part del seu recorregut al costat del mar.

camí sant jaume

 

De La Selva, entra al Maresme per Malgrat, passant per Santa Susanna, Pineda, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou i Montgat, on enllaça amb Badalona i Sant Adrià de Besòs fins arribar a Barcelona, a l’església de Sant Jaume del carrer Ferran.

El Maresme acull el cap de setmana un conjunt d’activitats dirigides a commemorar la inauguració de la Via Marina del Camí de Sant Jaume, un esdeveniment que coincideix amb la XVIII Trobada d’Associacions Jacobees de l’Ebre i la Mediterrània que acollirà la ciutat de Mataró.

Fotos: vistipineda.cat, La Vanguàrdia i camidesantjaume.cat

 

pineda

Ràdio Pineda

Economia, 25.04.2018