Pineda promociona el turisme familiar al B-Travel

Pineda té un any més un stand a la fira de turisme de Barcelona, B-Travel, dins l'espai Costa de Barcelona Maresme. Fins diumenge Barcelona acull una nova edició de la Fira B-Travel, un certamen on hi ha destinacions turístiques d'arreu del món, i la Costa del Maresme té una presència destacada. Pineda hi porta el Baby Center, que farà d'espai singular per mostrar l'oferta turística de la població, segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Carme Aragonès, que també ha remarcat que fa cinc anys que Pineda és al B-Travel.

 

b-travel pineda

 

El president del Gremi d'Hoteleria del Maresme, Jordi Noguera, director de l'AquaHotel Promenade, ha destacat la importància de ser presents en aquesta fira, tant des de Pineda, com del conjunt de la comarca. Jordi Noguera ha dit que Pineda mostra a la fira l'oferta de qualitat que té durant tot l'any, i en especial, l'oferta de turisme familiar.

A l'estand de Pineda s'hi fan activitats i degustacions. La restauració té un paper important a la fira, amb el "B-Delicious" i aquest any, de Pineda, hi participa Los Extremeños. Allà es poden conèixer diversos eixos temàtics: les experiències de benestar, les vivències úniques, el turisme cultural, i la cerca d’aventures entre d’altres. El pavelló de Pineda està al pavelló 8, estand 547.

http://www.b-travel.com/ca/home

 La Colla de les Forces Infernals porten aquest dissabte el seu espectacle al B-Travel acompanyant a la comitiva de l'Ajuntament de Pineda i fent animació per la fira. També dissabte estan convidats a una Trobada de Percussió al barri de la Sagrera (BCN), "La SagreJam" organitzada pel grup, SagreSamba, de la colla de diables "Drac i Diables de la Sagrera".

b travel pineda