El Maresme inaugurarà el 29 d'abril el nou tram del Camí de Sant Jaume

El proper 29 d’abril s’inaugurarà el tram del Camí de Sant Jaume que recorre tota la Costa del Maresme. Es tracta d’un recorregut únic d’aquest camí ancestral que ressegueix tots els quilòmetres de costa de la comarca. La ruta del Camí de Sant Jaume formarà part del projecte global de rutes i senders del Maresme i s'ha demanat finançament als fons europeus FEDER.

D’aquesta manera, el Maresme es convertirà en la primera comarca que demana un ajut per desenvolupar un projecte destinat a tots els seus municipis. Actualment, des del Consorci s’està acabant de concretar amb els ajuntaments de la comarca quines seran les implicacions dels municipis en aquesta iniciativa de gran envergadura.

sant pol

El camí que ja existeix passa per l'interior entre Osona, i arriba fins a Montserrat per continuar fins a Lleida i enllaçar amb altres ramals. El nou ramal enllaçaria Girona amb Caldes de Malavella, continuaria per Vidreres, Blanes, els municipis de mar del Maresme i fins arribar a Barcelona. Hi ha dues parades destacades, a Sant Pol que té com a patró a Sant Jaume, i a Mataró.

RÀDIO PINEDA

ECONOMIA, 28.03.2018