L’ocupació hotelera per Setmana Santa al Maresme ronda el 90%

Els hotelers del Maresme, atents al temps

Jordi Noguera, president del Gremi d’Hostaleria del Maresme, ha reconegut que les previsions aquest any venen molt marcades per la climatologia i per l’onada de fred que s’està registrant aquests dies previs a la Setmana Santa.

Aquest fred i neu d’última hora ”no ajuda gens ni mica” i per tant aquest dies ”estarem pendents de la climatologia” que és de totes totes ”el fre” per animar les reserves d’última hora de la gent que ara per ara manté les seves preferències per la muntanya més que amb la platja.

Noguera afirma que aquest índex d’ocupació que es preveu és similar a l’ocupació que es va registrar l’any passat.

En relació amb els preus i a la decisió de baixar-los per part d’alguns empresaris per fer front als efectes de la crisi política catalana, Noguera creu que seria un error reduir els preus a la comarca del Maresme després de l’esforç inversor que acumulen els empresaris de la comarca per millorar les instal·lacions hoteleres i situar-les amb un alt nivell competitiu.

Noguera afirma que ”seria una equivocació reconduir a la baixa els preus quan s’està assumint fortes inversions per millorar els serveis i la qualitat” de les instal·lacions. El president recomana no caure en el ”nerviosisme” i aposta per mantenir la tendència dels últims anys de moderat increment de preus.

RÀDIO MARINA

TURISME, 27.03.2018