La FAGEM gestiona a Pineda i l'Alt Maresme el programa d'inserció laboral 30PLUS

La FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, ha presentat les activitats d'aquest 2018 al Centre Innova de Pineda. Entre les activitats, destaca un programa d'inserció laboral per a persones entre 30 i 45 anys.

FAGEM Innova

I és que la FAGEM portarà a terme la gestió del Programa d'Inserció Laboral 30PLUS a Pineda i l'Alt Maresme. És un programa impulsat pel Ministeri de Treball i la Generalitat que combina formació a mida, contracte laboral i subvencions a les empreses. La presidenta dels empresaris del Maresme (FAGEM), Roser Moré, ha explicat que les empreses reben incentius per contractar persones entre 6 i 9 mesos, i es poden beneficiar persones en situació d’atur d’entre 30 i 45 anys, i amb baix nivell formatiu.  La presidenta de la FAGEM ha explicat també que el programa ja s'ha fet durant l'any passat al Maresme i que beneficïa tant a l'empresa com al treballador, que rep un sou d'acord amb les hores que treballa, i també formació.

La primera tinent d'alcalde, Carme Aragonès, regidora de promoció Econòmica i Centre Innova, ha animat a les persones interessades a informar-se d'aquest i d'altres programes al Centre Innova.

 

Roser Moré i Carme Aragonès
Roser Moré i Carme Aragonès

 

Per contactar amb el Centre Innova es pot anar presencialment al C/ Torres Quevedo, o bé trucar al 93 767 15 60.

En l'acte, celebrat aquest dijous, han participat també el president del Gremi d'Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera, el president de Pineda turística, Albert Buch; i representants del teixit empresarial de Pineda i l'Alt Maresme.

 

Sílvia Tosca, de la FAGEM
Sílvia Tosca, de la FAGEM
Roser Morer
Roser Morer, presidenta de la FAGEM

RÀDIO PINEDA

ECONOMIA, 16.02.2018