El Consorci de Turisme del Maresme presenta el Pla d’Acció 2018 a Arenys de Mar

Entre altres objectius, cal destacar la consolidació del traçat del Camí de Sant Jaume que travessa tot el Maresme i intentar que pugui introduir-se dins el pròxim Xacabeo del 2021.

 

El Consorci de Turisme del Maresme presenta el Pla d’Acció 2018 a Arenys de Mar

Amb aquest nou traçat que ha dibuixat el Consorci de Turisme es vol resseguir el litoral tota la comarca i enllaçar amb Barcelona. La iniciativa s’ha treballat amb la Federació d’Associacions d’Amics del Camí de Sant Jaume. El president del Consorci, Joaquim Arnó, ha explicat que aquest nou tram el coneixerem com la Via Marina de la Via Augusta. Arnó ha afirmat que la feina ja està enllestida i que l’objectiu és consolidar el camí aquest 2018 i incorporar-lo dins pròxim Xacobeo.

 

La presentació oficial del Camí de Sant Jaume al Maresme es farà el 28 d’abril a Mataró. D’altra banda, el Pla d’Acció 2018 també inclou altres aspectes vinculats a trencar el concepte que la nostra comarca només és sol i platja. De fet, Joaquim Arnó ha explicat que s’estan elaborant packs turístics en què aquest tipus de turisme sigui un complement.

 

El Pla d’Acció 2018 del Consorci de Turisme del Maresme s’ha presentat aquest migdia als Ajuntaments, així com a altres agents integrants de l’organisme com són el Gremi d’Hostaleria del Maresme, la Fagem, el Tecnocampus i entitats privades sense ànim de lucre dedicades al turisme. Està previst que d’aquí a poc s’incorporin altres com el port Balís de Llavaneres.

RÀDIO ARENYS DE MAR

COMARCAL MARESME, 25.01.2018