Calella es promociona a la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Avui ha començat la 38ª edició de Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, i encapçalant la delegació local hi ha l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

L'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, a Fitur

 

Des de Madrid, l’alcaldessa ha explicat que Calella té una puntuació online de 8,47 sobre 10, una valoració que han fet els usuaris a través de les xarxes socials. Candini ha destacat la importància de consolidar Calella com a destinació de turisme intel·ligent.

“Estem treballant des de ja fa mesos en una destinació que anomenem de turisme intel·ligent. Això vol dir que tota la promoció de Calella a internet i a xarxes socials i la monitorització diària que en fem tenim una reputació online molt alta, una valoració que dóna per part dels usuaris, insisteixo, que això és una valoració que puntuen a partir de Facebook, Twitter, Instagram i altres mitjans amb una puntuació online global de 8,47 sobre 10. Tenim una nova web de turisme en 6 idiomes”

 

Candini també ha assenyalat que el 2017 ha sigut una de les cinc millors temporades per a Calella, amb una mitjana d’ocupació del 74%.

“[…] En el cas de Calella, el 2017 ha estat una de les cinc millors temporades. Hem tingut una mitjana d’ocupació pràcticament del 74%, 4 punts més en relació al 2016 i pràcticament dos milions de pernoctacions”

 

RÀDIO CALELLA

SOCIETAT, 17.01.2018