Calella celebra el Dia Mundial del Turisme amb una nova exposició al MUTUR sobre turisme responsable

Avui s’inaugura l’exposició ‘Turisme Responsable’ al Museu del Turisme de Calella que s’organitza amb la col·laboració de l’Escola Superior de Turisme Sant Ignasi en el marc del Dia Mundial del Turisme.

 27/09/2017

dia mundial turisme
 

Amb la inauguració per part de l’alcaldessa, Montserrat Candini, d’aquesta exposició és com Calella celebra avui el Dia Mundial del Turisme.

A les 7 del vespre ha començat l’acte d’inauguració amb els parlament de l’alcaldessa, el degà de la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull), Ricard Santomà, i la directora del Museu del Turisme, Carme Torm.

L’exposició explica l’origen del concepte de turisme responsable, és a dir, aquell que va més enllà del sol i platja i que incideix en la preocupació pel medi ambient, incorporant també la preocupació pels temes econòmics, socials i culturals del territori que acull el turisme.

L’exposició es basa en els continguts bàsics de la Carta Mundial de Turisme Responsable +20, signada a Vitòria l’any 2015.

L’exposició es podrà es podrà visitar fins al 30 de maig, al Museu del Turisme, de dimarts a dissabte de 17h a 20h, diumenges i festius d’11h a 18h. El preu de la visita normal és de 2 euros i, la visita reduïda és d’1 euro.