El CCM vol unificar el producte turístic comarcal "per ser de primer ordre"

Aquest dimarts, el Consorci de Turisme del Consell Comarcal del Maresme presentarà als alcaldes una proposta per unificar un producte turístic comarcal i poder rebre ajuts europeus. El cost és de 4 milions d'euros.

turisme a pineda

 

El Consorci de Turisme del Maresme vol potenciar els nombrosos atractius que té la comarca i englobar-los en una destinació de primer ordre. El projecte ha interessat a tots els municipis de la comarca i aquest dimarts es fa la presentació als alcaldes. El Consell Comarcal també vol oferir als pobles costaners fer neteges del fons marí tal i com s'ha fet enguany a Santa Susanna i Malgrat, amb bons resultats.

Deu empresaris del Maresme participaran a la Fira alimentària Anuga de Colònia, Alemanya, que és una de les més importants del món i es fa del 7 a l'11 d'octubre. El Consell Comarcal del Maresme impulsa el viatge per obrir mercat. A l'edició de l'any passat, algunes empreses van obrir mercat a França i a altres països europeus. El Consell Comarcal també donarà suport a empresaris per ser presents a la Fira Alimentària de Barcelona que és també una de les més importants d'Europa.

Ràdio Pineda

Economia, 25.09.2017