Els atemptats terroristes no castiguen el sector turístic de l’Alt Maresme

Els moviments inicials a les primeres hores posteriors als atacs feien presagiar que es podria donar un escenari d’anul·lacions massives, però finalment la normalitat es va imposar i el nombre de cancel·lacions va ser mínim

Els atemptats terroristes no castiguen el sector turístic de l’Alt Maresme
Passeig de Santa Susanna (Font: www.aquahotel.com)
 
  La 6a edició de l’eslàlom de …

 

  L’itinerari mediambiental pel litoral …

 

 

Segons el president del Gremi d’Hostaleria del Maresme, Jordi Noguera, les reaccions dels visitants van ser les que es poden esperar en una situació com aquesta. Noguera ha explicat que, després dels moviments que es van donar a les primeres hores posteriors als atemptats, van presagiar un escenari més dramàtic del que finalment ha estat.

 

Noguera atribueix aquesta normalitat a l’efectiu desplegament realitzat per la policia per tot el territori i afirma que els visitants que tenien intenció de desplaçar-se d’un municipi per visitar uns altres ho han fet amb seguretat.

Finalment, els visitants recorrien a les xarxes socials i mitjans digitals per mantenir-se informats de la situació, sense tenir necessitat de parlar amb el personal dels hotels per estar al corrent de la situació.

Ràdio Arenys

Economia Turisme, 22.08.2017