Butlletí d'informacions d’interès pel sector turístic del Maresme - juliol 2017

 Visites de premsa i familiarització

 

 

 

 

                                                                                  
                                                                                
 

 Juliol

  • Mercat català - per tercer any consecutiu tècnics de l'Agència Catalana de Turisme, de Diputació de Barcelona i informadors turístics de Turisme de Barcelona, visiten el Maresme en busca de productes turístics per poder assessorar a les peticions que reben. Van fer una activitat activa a Santa Susanna, van poder refer forces a les aigües termals d'Arenys de Mar, van visitar la Llotja i els principals recursos d'Arenys de Mar i van finalitzar coneixent una proposta enoturística de la comarca. 
 
  • Mercat francès - Un periodista de la revista Vins et gastronomie va aprofitar el viatge que realitzava per la demarcació per visitar una proposta enoturística d'Alella i va conèixer el restaurant Tresmacarrons del Masnou.

 

Nous materials editats pel Consorci

 

Guia Platges del Maresme

El Consorci ha editat la guia de Platges del Maresme, amb la recopilació dels serveis que s'ofereixen a les 55 platges de la comarca, així com els serveis complementaris, adaptats i distincions de qualitat.

 

 

Guia de Turisme escolar al Maresme 

El Consorci de Promoció turística Costa del Maresme, ha editat la publicació online Guia de Turisme Escolar al Maresme  amb diferents propostes lúdiques i pedagògiques de les diferents empreses i entitats de la comarca que organitzen activitats per a centres educatius. 


Té com a objectiu ser una eina de consulta de les prop de 217 propostes que ens han fet arribar perquè les escoles del Maresme i comarques veïnes, tinguen el Maresme com a referent en activitats adreçades als escolars. 

La guia serà viva i anirà actualitzant-se periòdicament.