Pineda hissa les banderes blaves i presenta les platges temàtiques en la Festa d'Estiu

 Pineda ha celebrat la Festa d'Estiu a les platges aquest diumenge amb activitats per a tota la família a les platges dels Pescadors, dels Pins, de la Riera i de Poblenou. El programa d'activitats d'estiu gratuïtes i obertes a tothom ja és en marxa i també i la segona edició del Baby Center, a la Platja dels Pescadors, així com l'espai Mini Beach, on s'ofereixen tallers, activitats i jocs d'aigua cada dia, i festa de l'escuma els divendres.

S'ha presentat també el catàleg de platges 2017 que inclou tots els serveis de les platges pinedenques i el programa d'activitats d'estiu gratuïtes, que s'adrecen tant a grans com a petits, i que es desenvoluparan diàriament fins a mitjans de setembre.

En l'acte de diumenge, l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va destacar, com a novetat, «les platges temàtiques», amb franges de platja per mascotes, una platja nudista, un espai per a persones amb mobilitat reduïda, i serveis oberts a tothom, com el Baby Center per als més petits.

En l'acte es va fer la hissada de les dues banderes blaves a la platja de Pineda, amb la participació de regidores i regidors de govern i oposició a l'Ajuntament de Pineda, i moltes activitats al llarg del passeig. La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carme Aragonès, va fer una valoració positiva de l'acte La platja dedicades a les mascotes és una novetat que ha estat demanada per molts pinedencs i pinedenques, i també pels turistes i tour operadors, segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carme Aragonès.

Hissada de les banderes blaves, amb Xavier Amor
Hissada de les banderes blaves, amb Xavier Amor
Baby Center de Pineda
Baby Center de Pineda

El Baby Center

El Baby Center estarà obert fins al 17 de setembre, cada dia de 2/4 d'11 a 6 de la tarda a la Platja dels Pescadors l’espai Baby Center per a nadons i nens i nenes fins a 6 anys, un espai únic a Catalunya pensat per al lleure infantil i per facilitar a les famílies la seva estada a la platja. Ofereix activitats dirigides per monitors en un espai dotat d'aire condicionat i lavabo, i compta amb canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets i un sofà per a l'alletament, tot l'equipament necessari per facilitar l'estada de les famílies a la platja. Els nadons i nens que participin en les activitats del Baby Center han d'anar acompanyats d'un adult responsable.

L'Espai Mini Beach Club

L'Espai Mini Beach Club acollirà també, fins al 15 de setembre, sessions esportives amb la col·laboració del Complex Municipal Esportiu Can Xaubet, d'Aquagym (tots els dimarts, dimecres, dijous i divendres d'11 a 11:40h), Zumba (els dilluns i divendres d'11:45 a 12:15h), Balls llatins (els dimecres d'11:45 a 12:15h) i Soft Gym (els dimarts i els dijous d'11:45 a 12:15h).

Espais esportius

Així mateix, ja estan disponibles els diferents espais esportius a les platges de Pineda. Concretament, s’ha habilitat espais i xarxes per a la pràctica de vòlei i porteries per a jugar a futbol. Aquests espais estan distribuïts en diferents ubicacions de la platja de Pineda:

  • Platja dels Pins- 1 camp de vòlei i 2 porteries de futbol platja

  • Platja dels Pescadors (alçada guingueta la Calma) - 1 camp de vòlei

  • Platja dels Pescadors (alçada C/. Roger de Llúria)- 1 camp de vòlei

  • Platja de la Riera (al nord del C/. Camós)- 1 camp de vòlei

  • Platja Poblenou (al costat guingueta Santi's)- 2 camps de vòlei i 2 porteries de futbol platja

El Baby Center i el Mini Beach està en servei fins el 17 de setembre, de 10.30 del matí a les 6 de la tarda, de dilluns a diumenge. Setmanalment posen els horaris i idiomes dels tallers i l'espai és més gran que l'any passat.

 

RADIO PINEDA